yangın kapısı Seçenekler

Wiki Article

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mahir ekibimiz kanalıyla üretimini yaptığımız Yangın Baplarının süksesı ile gayrı Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından koca kalite, peklik, %100 projeye uyum ve uygun bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın makul bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından emin olunmalıdır.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin yemeden içmeden her yerde, özellikle de yetişkin binalarda olması kişilerin kişi kaybı yaşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı sağlamaktadır. Buna bakarak yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da tekrar oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Yangın kapısı evgin çıkış bağırsakin kullanılacaksa o dem zaruri koşulları / standartları sağlayıcı yani yangın metanet belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve allıkçıpan zaruri olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac sözınlığının da en azca 1.

Yangın Merdivenine intikallerde yangına dayanıklı ,ürkü barlı, sızdırmaz yangın bapsı kullanılmalıdır.

1 mm yahut daha lafın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına için çok henüz eksiksiz ürün kalitesi demektir. Bu da mafevkda belirttiğimiz kabil pahaı elden etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının hediyeı da 4000 TL den serlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi belli sertifikasyon kurumları aracılığıyla meydana getirilen testler ve rapor ile belirlenir.

Yangın Bapsı temel amacı insanoğluın mazarrat gıyaben binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın merdiveni imalatında behemehâl her katta, hudayinabit kapanabilen yangın kapısı bulundurmak zorunludur.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile haydi haydi açılması sağlanabilir.

Tüm yangın kasası ve kanatları faik sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonra binalabilecek Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul sıva onarımı ve boya ustalıkleri sebebiyle kapılar pert görmez.

Sertifikasız yangın kapıları da muvafık maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Bozuk yangın kapısı" ifadesi, sertifikasız yangın kapıları muhtevain kullanılan bir tabirdir ve bu baplar hesaplı bir dalgalı sunar.

Yangın merdiveni bapsı, binada süregelen yangınlarda insanoğluın hızlı ve esenlıklı bir şekilde binayı ayrılma etmelerini sağlayan baplardır. Bizatihi kapanan mekanizmaları ile her çışitatan sonrasında emniyetli geçişi sağlayıcı yangın merdiveni kapısı, zaruri standartlara tatminkâr olarak imal edilmiş olduğu vakit uzun süre hizmet verebilmektedir. Lacerem falmlarının metodik binalması ve eksikliklerin giderilmesi gerekmektedir.

Nitelikli malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini esenlayacak ve gerektiğinde karışma ekiplerinin bu yoldan binaya başlangıçine yardımcı olacaktır.

Spiral yangın merdiveni evet da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven ismini şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine nazaran henüz az yeğleme edilmesinin sebebi insanların inerken daire çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde bile baş dönmeleri yahut balans kaybı üzere şeyler yaşayabilmeleridir.

Report this wiki page